Gödöllői képzés

Az alábbiakban néhány információt találtok a Gödöllői Tréningcsoport tevékenységével kapcsolatban, ahol 2010 óta tavasztól őszig heti tréningekre van lehetőség kezdők és haladók számára egyaránt..


Helyszín: Gödöllő, Babatpuszta – Vadászházhoz közel eső területek

Időpont: Szombatonként reggel 9:00 órakor
Találkozó a vadászház előtt.

 traininggodollo2.jpg

TRÉNINGEK

A tréningek tavasztól egészen év végéig meg lesznek tartva minden szombaton, kivétel vadászat (októbertől december végéig), illetve egyéb rendezvény esetén.

A tréningeken RMSE tagok vehetnek részt. A helyszínen is van lehetőség klubtagság igénylésére, amennyiben még nem vagy tag Nálunk.

2013-ban az első tréning március 2-án lesz, 9 órai kezdettel!

A terület sorompóval van lezárva, ami elektronikusan működik.

Az alábbi telefonszám felhívásával tudtok bejönni rajta: 0620/934-4310

Területhasználati díj: 2000Ft/fő/alkalom

Igény esetén kifejezetten képességvizsgára, munkavizsgára, illetve egyéb retriever specifikus versenyekre (working test, field trial, dummy trial) is biztosítunk csoportos tréning lehetőséget, felkészülést a változatos területi adottságokkal rendelkező Babatpusztán.

Egészen fiatal, kezdő kutyák részére a tréningeken remek alkalom nyílik a szocializációra, és alapok elsajátítására.

VADSZEDÉSI LEHETŐSÉG VADÁSZATOKON

A tréningek mellett, az apró vadas vadászszezonban előzetes egyeztetés után vadszedési lehetőséget is biztosítunk.

További információk a tréninggel kapcsolatban:

niki.jpgPejó Nikolett 0620/942-6494

 

 


laci2.jpgEszli László 0620/934-4310

 

kati.jpg Eszli KatiVárunk szeretettel minden kezdő és haladó kutyást egyaránt!

Pejó Niki, Eszli Kati, Eszli Laci

 

A helyszín megközelítése:

Budapest felől a 3. sz. főúton: Aszód irányába haladva,a 34-es km táblát követően 500 méterre balra a bekötőúton bekanyarodunk. Itt végig követjük az utat amíg elérhünk a vadászházig.

Budapest felől az M3 autópályán Gödöllőnél kihajtunk a pályáról, majd a centrum felé (jobbra) fordulunk, egyenesen megyünk a 3. sz. főút kereszteződéséig, ahol balra fordulunk, és Aszód irányába haladva, a 34-es km táblát követően 500 méterre, balra a bekötőúton bekanyarodunk.

Aszód felől a 3. sz. főúton Gödöllő irányába haladva, a 35-ös km táblát követően 500 méterre, jobbra a bekötőúton bekanyarodunk.

Gyöngyös felől az M3 autópályán Bagnál kihajtunk az autópályáról, majd az út végén balra kanyarodunk Budapest felé 3. sz. főút kereszteződéséig, ahol ismét balra fordulunk és Gödöllő irányába haladunk, a 35-ös km táblát követően 500 méterre jobbra a bekötőúton bekanyarodunk.
Vissza a főoldalra