Hogyan lehetsz tagja az RMSE csapatának?

Szeretnénk tájékoztatni, hogy 2014-ben változások léptek életbe a MEOESZ, illetve RMSE tagsággal kapcsolatban.

 

Minden egyesület maga határozza meg tagsági díját és tartja nyilván tagjait (RMSE tagok esetében RMSE tagkártya, amelyet postázunk a kitöltött jelentkezési lap és tagdíj beérkezése után).


Azonban lehetőség van MEOESZ szövetségi igazolvány kikérésére azon tagok részére, akik ezt igénylik. Ez a 2013. szeptember 25-i MEOE közgyűlésen lett megszavazva.

 

A szövetségi kártya minden olyan szolgáltatásnál nyújt tagi kedvezményt, ami nem annál az egyesületnél történik, ahová a tagdíját egyébként megfizeti.
Pl. CAC, CACIB, (nevezési díjak általában máshol, mint a saját egyesülete), kennelnév, export, champion kiváltás, stb.

(Minden fajtát a saját ETSZ-e törzskönyvezhet, tehát amennyiben az adott ETSZ előírja a tagságot kedvezményként a saját szervezeténél, úgy a náluk történő törzskönyvezés más szervezetnél létesített tagi viszonnyal nem lesz kedvezményes. Ezzel kapcsolatban az adott ETSZ tenyésztési szabályzata az irányadó.)

 

Ha szeretnél tag lenni Egyesületünkben kérlek írj az emese@workingretriever.hu mail címre és küldünk Neked egy belépési kérelmet, amelyet kitöltve ugyanerre a mail címre küldj vissza.

 

RMSE tagsági díj:  9.000 Ft / naptári év

 

Szövetségi tagsági díj:

+ 3.000 Ft / naptári év - magyarországi állandó lakhellyel rendelkezőknek

 

+ 6.000 Ft / naptári év - magyarországi állandó lakhellyel nem rendelkezőknek

 

A tagsági díjat elutalhatod az alábbi bankszámlaszámunkra, vagy személyesen is befizetheted számlánkra vagy pénztárunkba a közgyűlésen.

 

Retriever Munkakutya Sportegyesület

CIB Bank

 

1070 0574-4399 5703-5110 0005

 
Vissza a főoldalra