Tréning

trainingmenuponthoz.jpg

Egyesületünk 2005 óta rendszeresen szervez tréningeket, tréning hétvégéket, és szemináriumokat is külföldi és hazai trénerek vezetésével egyaránt.

Az elmúlt években szerencsére megnőtt az igény a rendszeres gyakorlásokra, tréningekre, többen szeretnének gyakrabban részt venni tréningeken. Ezzel együtt időközben egyre több privát tréner kínál egyéni és csoportos tréning lehetőségeket, vadászati képzéseket is az ország különböző részein. Jól mutatja a fejlődést, hogy míg néhány éve nem nagyon volt hová járni, ma már választhatnak is az érdeklődők különböző lehetőségek, helyszínek, trénerek között.

Klubunk az eddigiekhez hasonlóan továbbra is tervezi tréningek szervezését, illetve ezen túlmenően amennyiben érdeklődés van rá az ország különböző területein, hosszabb távon tréning csoportokat hoznánk létre,ahol az érdeklődőknek lehetősége lenne rendszeresen összejárni tréningezni, minimális térítés (területhasználati díj, eszközök költsége stb.) ellenében.

2010 év elején elindult egy ilyen kezdeményezés, tavalyi év óta lehetőség van rendszeresen Gödöllőre járni csoportos képzésekre. A Gödöllői Tréningcsoportot Eszli Kati, Eszli Laci és Pejó Niki fogják össze.

Ezekről a tréningekről, melyek az év legnagyobb részében minden hétvégén meg vannak tartva, a Gödöllő fül alatt találtok részletes információkat.

Várjuk retrieveresek jelentkezését az ország minden részéről, akik szeretnének társakat találni tréningekhez, szeretnének a Gödöllői-hez hasonló tréning csoportot kialakítani, hogy megkönnyítsék akár már a megfelelő szocializációt, az alap engedelmességi képzést, segítsék a felkészülést képességvizsgákra, tenyészszemlékre, munkavizsgákra, illetve versenyekre. Amennyiben van erre vonatkozóan elképzelésetek, kérlek keressetek minket az info@workingretriever.hu email címen.
Vissza a főoldalra