WR Online

A WR Online kezeli a rendezvényeinkre a nevezéseket, valamint a WR adatbázist.

Ha szeretnél nevezni egy versenyre, és / vagy szeretnéd bemutatni a kutyádat a WR Adatbázisban, regisztrálj a WR Online-ba.

A regisztrációról emailben küldünk értesítést. A regisztráció aktiválása után feltöltheted a tulajdonodban lévő kutya / kutyák adatait, eredményeit, fotóját a rendszerbe.

Minden kutyát csak a tulajdonosa regisztrálhat, ezért a tulajdonos mezőben automatikusan a regisztrált felhasználó neve jelenik meg.

A csillaggal jelölt mezők kötöltése kötelező.

A kutyád az általad megadott adatokkal – amennyiben szeretnéd és regisztrációnál ezt választod - adminisztrátori jóváhagyás után megjelenik a WR adatbázisban. A jóváhagyás a biztonság érdekében szükséges.

Amennyiben később olyan adatokat szeretnél módosítani, amelyekhez nincs jogosultságod, írj emailt nekünk.

Kutyát törölni a rendszerből csak adminisztrátoraink tudnak. Ha véletlenül kétszer vittél fel egy kutyát, jelezd felénk emailben, hogy törölni tudjuk.

Egészségügyi eredmények: kitöltésük nem kötelező, ha úgy döntesz, megadod ezeket az adatokat, és szeretnéd őket megjeleníteni az oldalon, kérjük küldd el szkennelve a szűréseket igazoló dokumentumokat emailben. Ezen adatokat adminisztrátori jóváhagyás után tudjuk feltenni az oldalra.

Fotó feltöltése: minden kutyához fel lehet tölteni fotot. Figyelj arra, hogy a kép filenevében ne legyenek ékezetek, kötőjelek, aposztrófok - mert ebben az esetben előfordulhat, hogy a kép nem jelenik majd meg.

Ha képet szeretnél cserélni, egyszerűen megteheted, kiválasztasz egy másik képet, kattintasz a mentés gombra, és már ki is cserélődött a fotó.

Ha bármi kérdésed, problémád van, kérlek jelezd az info@workingretriever.hu email címen.


Belépés

Felhasználónév: Jelszó:
Regisztráció Elfelejtette a jelszavát?

Vissza a főoldalra